Elnök:

Bihari Szabolcs (Svédország) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Elnökhelyettesek:

Klement Kornél (Németország) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szennyessy László (Svájc) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Elnökségi tagok:

Aluuan Gabriella, pénztáros (Svédország) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Norton Éva, titkár (Anglia) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Baczúr Magdolna (Németország) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Gíber Tamás (Lettország) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nagy Gábor (Finnország) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Rákóczi Anna (Cseh- és Morvaország) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Reményi György (Franciaország) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Talló Ildikó (Spanyolország) üzenet drótpostán
Urbán Ákos (Hollandia) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Wurst Erzsébet (Ausztria) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Felügyelő bizottság:

Bán István (Észtország), Kovásznay Ádám (Svédország), Tánczos Zoltán (Ausztria)

Alapszabály bizottság:

Albert László (Ausztria), Koncz András (Svájc), Szilágyi Szabolcs (Németország)

Etikai bizottság:

Deák Ernő (Ausztria), Gábor Áron (Franciaország), Hoeks-Györky Zsuzsa (Hollandia)

Jelölő bizottság:

Adonyi Éva (Anglia), Jacky-Szalóki Anna (Franciaország), Meszlényi Mária (Svájc), Pintyi Dezső (Norvégia)

Anyanyelvi oktatás és kulturális munkacsoport:

Wurst Erzsébet (Ausztria)

Információs munkacsoport:

Klement Kornél (Németország)

Médiafigyelő munkacsoport:

Gábor Áron (Franciaország)